Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

En marxa les obres de la nova pista poliesportiva de la Zona Nord

És una proposta dels pressupostos participatius 2022.

Després de ser adjudicada l’obra l’any passat, l’empresa va renunciar i es va haver de resoldre el procés i iniciar-lo de nou sense poder passar a l’empresa que va quedar en segon lloc

Des de la setmana passada estan en marxa les obres de millora de la pista poliesportiva del parc de la Zona Nord per part de l’empresa adjudicatària que va presentar la millor oferta de 90.399,69 euros amb l’IVA inclòs. El termini d’execució és de 42 dies (6 setmanes).

Aquesta actuació va ser la tercera més votada en els pressupostos participatius 2022 amb 590 vots.

Aquesta actuació va ser adjudicada l’any passat, però l’empresa adjudicatària va renunciar després de la formalització de l’adjudicació del contracte perquè se li havien adjudicat altres obres. Cal destacar que quan es dona aquesta circumstància no es pot continuar amb el procés i passar a la segona classificada, sinó que s’ha de resoldre i començar de nou. La resolució final va ser el 15 de gener, quan va donar inici de nou el procés de licitació que va finalitzar el passat 27 d’agost amb la formalització.

Les obres s’estan duent a terme en la part baixa del parc de la Zona Nord, en concret, en el que era una pista de patinatge, construïda quan es va executar el parc, que per esgotament de la vida útil així com per diferents accions de vandalisme presentava un estat deteriorat.

L’actuació prevista consisteix en la pavimentació de la pista així com la protecció del perímetre amb la col·locació d’un nou tancament, a més en aquesta nova licitació es va incloure el clos intern de la pista el que permetrà a més de ser una pista poliesportiva per als entrenaments d’hoquei i patinatge, siga també òptima per als partits.

«Comptar amb una nova pista poliesportiva sempre és una dada positiva, ampliar les instal·lacions és necessari perquè cada vegada hi ha més gent practicant esport a Alcoi i amb aquesta nova pista podrem ampliar els horaris d’entrenament i alliberar el poliesportiu Franscisco Laporta. A més, està dins de la ciutat, es pot anar caminant i hi ha parades d’autobús molt pròximes», ha explicat el regidor d’Esports, Alberto Belda.

 


195