Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Mutxamel

Mutxamel llança una nova campanya dels “Bons Consumeix” per a impulsar el comerç i l’hostaleria local

La subvenció atorgada a l’Ajuntament per part de la Diputació d’Alacant és de 299.057 euros, quantia que es destinarà íntegrament Mutxamel torna a oferir “Bons Consume”.

Del 3 d’octubre al 24 de novembre de 2024, la ciutadania podrà fer ús d’aquesta campanya de descomptes en comerços locals, mitjançant la qual el comprador adquireix productes a meitat de preu i el venedor aconsegueix incrementar les seues vendes mentre es beneficia de les ajudes concedides per l’Ajuntament de Mutxamel i la Diputació d’Alacant. La iniciativa Bons Consumeix Mutxamel és una campanya de suport
a l’empresa local posada en marxa per l’Ajuntament de Mutxamel, a través de la regidoria de Promoció i Desenvolupament Econòmic i l’Agència de Desenvolupament Local, en col·laboració amb Facpyme (Federació de Comerç i Pimes de la Província d’Alacant).


El pressupost d’aquesta campanya ascendeix a la quantia de 299.057,00 euros, que és l’ajuda concedida per la Diputació d’Alacant a l’Ajuntament de Mutxamel per al foment al consum per mitjà de Bono-*Consumo, anualitat 2024. “A l’ésser una campanya en la qual el consumidor realitza les seues compres a través de bons que ha adquirit prèviament a meitat preu, l’impacte en l’economia local és, per tant, doble. És a dir, els Bons Consumeix Mutxamel aportaran al comerç local un impacte en vendes d’al voltant de 600.000 euros” ha apuntat l’edil de Comerç, Promoció i Desenvolupament Econòmic i ADL, Felicia Aracil.
Procés de compra dels bons Cada persona, amb el seu DNI, pot descarregar bons per valor de 10, 20, 50 o
100 euros, dels quals paga la meitat del seu import. És a dir, si s’adquireix un bo de 100 euros, es paguen 50 i els altres 50 euros els aporta l’Ajuntament gràcies a la subvenció de la Diputació Provincial. La compra podrà realitzar-se mitjançant la web www.mutxamelbonosconsume.es on es podrà trobar tota la
informació, a més del llistat de comerços i empreses adherides a la campanya.
També podran adquirir-se a través de l’app “buybono”, les persones interessades podran descarregar-la en el seu telèfon, realitzar la compra i guardar el codi *QR que es genere durant l’operació i que posteriorment serà el que validen en els comerços on realitzen les seues compres. En totes dues vies s’ha d’utilitzar una targeta bancària. Podrà adquirir bons qualsevol persona, residents i no residents en el municipi de Mutxamel. Els bons que no es gasten abans 24 de novembre no es reembossaran ni es podran utilitzar més endavant.
El dilluns 7 d’octubre de 9 a 14 i de 15 a 18 hores en el Casal de la Tercera Edat s’habilitarà un espai per a la compra dels bons de manera presencial, el pagament es realitzarà igualment amb targeta bancària. Aquesta jornada d’atenció personalitzada i especial facilita que aquelles persones que no tinguen accés o domini en competències digitals puguen realitzar la gestió de la mà del personal que està a la disposició de la ciutadania per a realitzar el tràmit.
L’alcalde de Mutxamel, Rafael García Berenguer ha ressaltat que “aquesta nova edició de Bons Consumeix és una oportunitat perquè la població aprofite i impulse el comerç local i faça les seues compres en el municipi. Continuem apostant per aquestes campanyes perquè l’economia local cresca, som conscients que hem de continuar treballant perquè el teixit comercial continue agafant força, de fet, el trasllat del mercat ambulant setmanal a la principal artèria del municipi té entre molts, l’objectiu de beneficiar als comerços del nucli urbà i reforçar així l’afluència de gent a aquesta zona amb la finalitat de reforçar
l’activitat comercial i econòmica”.

 

 


196