Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

L’Ajuntament concedirà 5.000 euros a les entitats socials de Cocentaina

Les subvencions s’adrecen a les entitats socials que formen part del Consell de Serveis Socials i Sociosanitari amb l’objectiu que puguen dur a terme accions socials a Cocentaina obertes a tota la ciutadania, als seus socis i sòcies o per a la contractació de personal qualificat.

 

L’Ajuntament de Cocentaina, a través de la Regidoria de Serveis Socials, obri el termini de sol·licituds per a les subvencions a les entitats socials contestanes del 2024. S’hi poden sol·licitar fins al dilluns 14 d’octubre a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Cocentaina.

Les entitats han d’estar legalment constituïdes com entitats sense ànim de lucre i amb domicili social en el terme municipal de Cocentaina; formar part del Consell de Benestar Social i Sociosanitari i no haver-hi faltat a més de la meitat de les convocatòries; no trobar-se en cap circumstància d’inhabilitació i estar al corrent de les obligacions tributàries; i no disposar d’ajudes amb l’Ajuntament de Cocentaina per valor igual o superior als 6.000 euros anuals.

L’objectiu d’aquestes subvencions (dotades amb 5.000 euros en total) és fomentar l’acció social, a més de millorar el benestar dels contestans i les contestanes. La quantia, per tant, es pot emprar per a dur a terme projectes d’acció social oberts a tota la ciutadania (conferències, xarrades, activitats lúdiques o tallers), projectes d’acció social destinats als socis i les sòcies de l’associació que s’hi desenvolupen a Cocentaina o vagen adreçats a socis de l’entitat empadronats en aquesta; així com per a la contractació de personal qualificat necessari per al desenvolupament de l’objecte social de l’entitat o del projecte d’acció social a desenvolupar.

Per a més informació, els interessats poden dirigir-se al Departament de Serveis Socials, situat al Centre Social Real Blanc de Cocentaina (Avinguda Real Blanc, 1), enviar un correu electrònic a la direcció serveissocials.aux@cocentaina.org o telefonar al 965 590 000.

En paraules de Javi Sansalvador, regidor de Serveis Socials, «les ajudes a entitats socials ja són una realitat a Cocentaina. Amb elles, el que pretenem, és millorar la convivència, la cohesió social i la integració de tots els col·lectius vulnerables amb els quals treballen les entitats socials. Per aquest motiu, creiem que és essencial que aquestes ajudes arriben a totes les entitats socials del nostre municipi i hem dut a terme una tasca ingent al Consell de Benestar Social i Sociosanitari per tal de modificar les bases i que s’adeqüen a la realitat i al dia a dia de les entitats socials. Des de l’equip de Govern no volem deixar ningú enrere».

 

 

 


190