Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Ibi

Ibi celebra el dia de la Comunitat Valenciana

Ibi es prepara per a una celebració inoblidable en honor al Dia de la Comunitat Valenciana, amb una programació variada que promet diversió per a tota la família. Aquest esdeveniment es durà a terme durant el cap de setmana, amb activitats que inclouen música, balls, esport i, per descomptat, la tradicional paella.

Entre els moments destacats, es presentarà el nou “Club Esportiu PILOTA VALENCIANA D’IBI”, que cerca fomentar la pràctica d’aquest esport tan arrelat en la cultura valenciana. Els assistents podran gaudir d’exhibicions i partits que mostraran el talent local.

La gastronomia també serà protagonista, amb un concurs de paelles. No oblides apuntar-te! Fins al dilluns 7 d’octubre, tens l’oportunitat d’inscriure’t per a participar en l’elaboració de la teua paella al costat d’amics i familiars. És una ocasió perfecta per a compartir i gaudir del bon menjar en companyia.

Així que marca el teu calendari i prepara’t per a viure un cap de setmana ple d’alegria i tradició. Ens veiem en la festa!


195