Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Biar

L’Ajuntament de Biar llança nova campanya de bons de consum amb 73.533 euros en circulació

Cada veí podrà optar a 70 euros en bons de 50 i 20 euros

L’Ajuntament de Biar ha llançat una nova campanya de bons de consum amb l’objectiu d’incentivar les compres en el comerç local. Aquests bons es distribuiran els dies dilluns 7 i dimarts 8 d’octubre, de 9.00 a 14.00 hores, de manera presencial en les dependències municipals, exclusivament per a persones majors de 65 anys d’ara en avant. Els interessats hauran d’acudir personalment, presentar el seu DNI i comptar amb una adreça de correu electrònic per a poder rebre’ls.

 


A partir del 8 d’octubre, des de les 13.00 hores, els bons també estaran disponibles a través de la plataforma oficial: bonos.biar.es. Aquest mateix dia podran ser utilitzats i la campanya s’allargarà fins al 27 d’octubre en els establiments adherits. Si els bons no es consumeixen en aquest termini, tornaran a estar disponibles en la plataforma el 28 d’octubre a les 9.00 hores, i aquesta segona tanda podrà utilitzar-se fins al 10 de novembre, data del tancament de campanya.
En total, es posaran en circulació 73.533 euros, i es repartiran més de 2.100 bons de 50 i 20 euros. Aquesta campanya compta amb la participació de 22 empreses locals, en sectors com a restaurants, cafeteries, comerços, perruqueries i centres d’estètica, i està subvencionada per la Diputació d’Alacant.
L’alcaldessa de Biar, Magdalena Martínez, ha subratllat la importància d’aquesta iniciativa per a reactivar l’economia local. “Confiem que els Bons de Consum ajuden a dinamitzar les compres en els nostres establiments locals, impulsant el comerç de proximitat i afavorint als nostres negocis”, ha assenyalat. Cada veí podrà aconseguir 70 euros en bons dividits en un de 20 i un altre, de 50.
Els bons tindran un valor de 20 i 50 euros, amb un descompte del 50% en les compres realitzades en els comerços participants. Així, amb un bo de 20 euros, la compra haurà de ser d’almenys 40 euros, mentre que amb un bo de 50 euros, la despesa mínima serà de 100 euros.
Des de l’Agència de Desenvolupament Local es recorda que els bons no es poden dividir ni retornar diners, cada bo ha de tenir el seu tiquet de compra perquè siguen validats. Així mateix s’indica que l’acció està subjecta a l’IRPF.


190