Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Ibi

Ibi serà escenari de la Jornada de bones pràctiques en xicotetes empreses

El pròxim dimarts 22 d’octubre, professionals i emprenedors tenen una cita al Centre Cultural Salvador Miró d’Ibi per a la Jornada de Bones Pràctiques en Xicotetes Empreses, un esdeveniment organitzat per ACTAIO juntament amb l’Ajuntament d’Ibi, amb l’objectiu de destacar com les bones decisions en gestió poden marcar la diferència en la competitivitat de les xicotetes empreses.

Les inscripcions s’han de realitzar en el següent enllaç: https://my.weezevent.com/jornada-de-buenas-practicas-peque%C3%B1as-empresas

Durant la jornada, que es celebrarà de 16:00 a 17:30 hores, s’exploraran dos enfocaments empresarials distints: la innovació d’una startup i la tradició d’un comerç local. Manolo Reguart, director d’Estratègia i Desenvolupament de Negoci de CLUSTAG by RIELEC, compartirà la seua experiència sobre com una empresa emergent pot liderar en un entorn tan dinàmic com el tecnològic. Per altra banda, Fidel Rico, gerent de Pastisseries Rico, oferirà la perspectiva d’una empresa familiar consolidada en el territori, destacant el seu enfocament en la gestió de persones i processos. Aquestes presentacions culminaran en una taula redona on els assistents podran interactuar amb els ponents, conéixer les seues estratègies d’èxit i analitzar els reptes als quals s’enfronten les xicotetes empreses en el dia a dia.

El tancament de la jornada estarà a càrrec de Fernando Botella, expert en lideratge i gestió empresarial, qui donarà la ponència “EMPRENDRE AMB ÈXIT I MENT GUANYADORA”. Dirigit a gerents, professionals de recursos humans, emprenedors, estudiants i qualsevol persona interessada en la gestió empresarial, aquest esdeveniment és una oportunitat per a conéixer de prop empreses del territori que estan liderant canvis positius a través de la innovació, la sostenibilitat i una gestió eficient. Aquesta activitat s’emmarca dins del programa AVALEM TERRITORI, subvencionat per Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social.


193