Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

Inaugurat el curs 24/25 de la Universitat Sènior del Campus d’Alcoi de la UPV amb 232 estudiants

L’Aula Magna de l’edifici Viaducte del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha acollit l’acte d’obertura de la Universitat Sènior i la lliçó inaugural. L’esdeveniment ha estat presidit per María Salomé Cuesta, vicerectora d’Art, Ciència, Tecnologia i Societat de la UPV; Antonio Francés, alcalde d’Alcoi, i Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la UPV. En l’acte també ha participat la coordinadora de la Universitat Sènior en la UPV, Ana María Muñoz.

La conferència inaugural ha sigut impartida per Àngel Beneito, amb el títol ‘L’Escola Industrial: la història d’una història’ ha sigut el títol d’aquesta interessant conferència.

A més, també ha participat en l’acte el taller de lectura dramatitzada, amb molt bona acceptació. El Cor del Campus d’Alcoi ha tancat l’acte.

La inscripció ha superat la de cursos anteriors, situant-se en 232 estudiants. Es consolida el fet que poden participar persones a partir dels 50 anys. La inscripció demostra que els alumnes ‘sènior’ estan molt animats i motivats amb aquestes activitats.

La docència s’impartirà, com ja és habitual, en l’edifici Viaducte i es divideix en dos cursos on es tractaran temes tan diversos com cinema, història, cultura general, ciència, educació, pintura, música, biologia o economia.

 

 


190