Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

Enguany, les discomòbils, les orquestres i les revetlles dels Moros i Cristians del 2025 les tria la ciutadania contestana

El 15 de novembre a les 19:30, els contestans i les contestanes podran votar presencialment al Centre Social Real Blanc quina discomòbil volen que vinga a les Festes, tot i que el formulari en línia continuarà obert fins al 13 de desembre.

 

La Regidoria de Festes vol donar veu als veïns i veïnes de Cocentaina amb l’objectiu de conéixer de primera mà la seua opinió sobre l’oferta lúdica i d’entreteniment (discomòbils, orquestres i revetlles) per a les Festes de Moros i Cristians del 2025.

 

L’acte presencial de votació té lloc el 15 de novembre a les 19:30 en el Saló d’Actes del Centre Social Real Blanc, però l’enquesta en línia continuarà disponible fins al 13 de desembre. Es pot accedir, una vegada passat l’acte presencial, mitjançant la pàgina web de Cocentaina Participa, on també estaran disponibles els vídeos promocionals de cadascuna de les propostes presentades.

 

En paraules de Javi Sansalvador, regidor de Festes, «vull animar a tota la ciutadania contestana perquè acudisca a dir la seua. Des de l’Ajuntament, volem conéixer de primera mà el sentir dels veïns i les veïnes respecte a les discomòbils, les orquestres o les revetlles i, d’aquesta manera, poder dur a les nostres festes l’oferta lúdica que més agrade als contestans i les contestanes».

 


188