Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Xixona

Xixona continua atraient empreses i adjudica una parcel·la de 1.300 m²

 

La firma de bugaderia especialitzada en el sector hostaler Aresala SL invertirà en les seues noves instal·lacions més de 300.000 euros.

Xixona ha sigut la localitat escollida per l’empresa de bugaderia especialitzada en el sector hostaler Aresala SL per a construir les seues noves instal·lacions. Per a dur-ho a terme, ha adquirit una parcel·la de 1.300 m² al Parc Empresarial El Espartal III, on invertirà més de 300.000 euros.

L’alcaldessa, Isabel López, celebra que esta mercantil, censada actualment a Sant Vicent del Raspeig, “haja triat Xixona per a ampliar i millorar les seues instal·lacions, perquè confirma que el Parc Empresarial està atraient l’interés de moltes empreses que veuen el nostre municipi com un lloc ideal per a desenvolupar la seua activitat”.

La primera edil ha explicat que “en els últims mesos hem mantingut diverses reunions amb els responsables d’Aresala SL per a ajudar-los amb les gestions administratives amb l’Ivace+i, propietari del terreny, i així facilitar-los al màxim la seua arribada”. Isabel López ha recordat que Xixona “és un autèntic pulmó industrial de la província d’Alacant, especialment en el sector agroalimentari i auxiliars, encara que es treballa per a diversificar el tipus d’empreses que s’instal·len”.

En els últims mesos han arribat al Parc Empresarial El Espartal III dos mercantils especialitzades en el sector carni i també la firma Jomipsa, centrada en la fabricació de racions d’alimentació i provisió d’articles d’emergència a organitzacions d’ajuda humanitària i militars.

L’alcaldessa defén que “Xixona és un enclavament industrial de primera magnitud, per la seua ubicació estratègica, pels servicis que oferix i pel preu tan competitiu del sòl en els set polígons industrials dels quals disposa la localitat”.

A més de les àrees ja existents, Xixona compta amb un milió de metres quadrats de sòl industrial pendent de desenvolupament, que suposen una gran oportunitat per a companyies que requerisquen d’un espai ampli per a construir naus de grans dimensions.

Les condicions de compra o dret de superfície que oferix Ivace+i permeten accedir a sòl industrial de qualitat amb uns preus molt atractius. Esta setmana s’ha publicat en el DOGV un nou concurs per a les empreses que estiguen interessades.


191