Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

El regidor de Patrimoni Cultural, visita el Museu de Belles Arts Gravina (MUBAG) en el marc del projecte de creació de la Pinacoteca d’Alcoi  

 

El regidor de Patrimoni Cultural d’Alcoi, Ignacio Trelis, ha realitzat hui una visita oficial al Museu de Belles Arts Gravina (MUBAG), on ha sigut rebut pel seu director, Jorge Soler. Durant la visita, el regidor ha tingut l’oportunitat de recórrer les instal·lacions del museu i conéixer en profunditat el seu funcionament intern, així com les diverses àrees dedicades a la conservació i exposició d’obres d’art.

Ignacio Trelis ha mostrat un gran interés per la col·lecció exposada, amb especial èmfasi en les obres dels destacats Pintors Alcoians que formen part del llegat cultural del MUBAG. Obres d’artistes com Cabrera, Sala i Gisbert han captat la seua atenció, delectant-se en els detalls i la qualitat artística que han marcat una època fonamental en la història de l’art de la regió.

Aquesta visita s’emmarca dins del projecte estratègic impulsat per l’Ajuntament d’Alcoi per a la creació de la Pinacoteca, un futur museu d’art que serà un referent cultural per a la ciutat.

El regidor ha destacat la rellevància d’establir vincles amb museus i institucions de prestigi, com el MUBAG, amb l’objectiu de conéixer bones pràctiques en la gestió i preservació del patrimoni artístic, fonamentals per al desenvolupament de la Pinacoteca d’Alcoi.

El director del MUBAG, Jorge Soler, ha agraït la visita del regidor i ha subratllat la importància d’aquests intercanvis per a enfortir la col·laboració entre les diferents institucions culturals de la província.

Amb aquesta visita, el projecte de la Pinacoteca d’Alcoi continua avançant, amb el compromís de convertir-se en un espai de referència que ressalte la riquesa artística i cultural de la ciutat i de la Comunitat Valenciana.

 

 


191