Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Monòver

Arrenca el compe enrere per a l´elecció de Dames i Reines de les Festes Patronals de Monòver

Aviat s’iniciaran les convivències entre candidates i jurat per a l’elecció de Dames i Reines de les festes 2017 que culminarà en un acte similar al de l’any passat.

NP – 27/04/2017.- Davant la proximitat dels pròxims esdeveniments de cara a les properes festes patronals i que se centren, sobretot, en l’elecció de Dames i Reines de les Festes 2017, la Junta Festera ha avançat que les properes cites seran el dissabte 29 d’abril, en la qual tindrà lloc la primera convivència de les candidates amb el jurat i, posteriorment, els dies 13 i 14 de maig, se celebrarà la segona de les convivències, en aquest cas en la localitat de Benidorm.

La següent cita prevista ja serà per a la celebració de l’acte d’elecció, pel qual la data ja està fixada: el 10 de juny a les 22 hores. Igual que el passat any, també tindrà lloc a la Plaça de Toros. Des de la Junta han assenyalat que “aquest espai, així com el mateix acte, va tenir un gran acolliment en la seva edició passada i, a més, gaudeix d’alguns avantatges com la gran capacitat de públic i la bona visibilitat.”

Per a la regidora de festes, María Amparo Maestre “la nova ubicació va suposar tot un repte l’any passat i va asseure un bon precedent per al desenvolupament d’altres activitats a l’espai de la Plaça de Toros” i d’altra banda, també ha destacat “el ardu treball i la gran dedicació que va aportar la Junta Festera en l’organització d’un acte d’aquestes característiques que va resultar d’un gran èxit”.

Pel que fa al que s’espera per aquest any, ja s’ha anunciat un acte similar però amb algunes petites sorpreses i novetats. El decorat, de nou, serà a càrrec de l’artista faller Antoni Ruano i les actuacions de ball les desenvoluparà un cos de ballarins dirigits per la monovera Marina Picó. Mentre que la gala serà conduïda per la Reina de les Festes de Sant Vicent del Raspeig, Patricia Ferri.

A més, aquest any també tindrà lloc un acte d’homenatge a les cinquanta reines majors de les festes d’aquests passats anys. Aquest acte cobrarà la forma de gala i serà, igual que l’elecció, a la Plaça de Toros, l’endemà d’aquest acte.


231