Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Petrer

Espectacular Entrada Cristiana

Espectacular Entrada Cristiana

A les 11 del matí ha donat començament l’ENTRADA CRISTIANA, una ostentació de llum i color que Petrer brinda a quants ens visiten i que s’ha efectuat d’acord amb l’itinerari següent: Brigadier Algarra, Leopoldo Pardines, País Valencià, Gabriel Payá, Cánovas del Castillo, Sant Bartomeu i País Valencià fins a la seua intersecció amb Constitució, guardant les comparses l’orde següent: Vizcaínos, Marinos, Tercio de Flandes, Estudiantes, Labradores, Moros Nuevos, Moros Beduinos, Moros Viejos, Berberiscos y Moros Frontrerizos.

1ª parte de la Entrada Cristiana en las Fiestas de Moros y Cristianos de Petrer, 13/05/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.

2ª parte de la Entrada Cristiana en las Fiestas de Moros y Cristianos de Petrer, 13/05/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.

3ª parte de la Entrada Cristiana en las Fiestas de Moros y Cristianos de Petrer, 13/05/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.

4ª parte de la Entrada Cristiana en las Fiestas de Moros y Cristianos de Petrer, 13/05/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.

5ª parte de la Entrada Cristiana en las Fiestas de Moros y Cristianos de Petrer, 13/05/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.


239