Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Monòver

L´Ajuntament de Monòver fa efectiu el pagament dels convenis i les beques de 2015

Hisenda ha fet efectiu un pagament de més de 100 mil euros en ajudes i beques pendents del 2015 i, així, liquida tots els pagaments pendents d’aquest any.

NP – 15/05/2017.- El consistori monover acaba d’abonar tots els pagaments pendents en convenis i ajudes del 2015 i així contínua fent els seus deures en matèria de comptes i pagaments endarrerits. «Tractem de posar-nos al dia, donades les circumstàncies en les quals es troba la hisenda local, en qüestió de pagaments endarrerits, doncs com ja saben tots els monovers la mala situació econòmica, de fallida, en la qual l’anterior govern del PP ens va deixar impedeix la normalitat i provoca que els reintegraments es retardin. Però des del primer minut, treballem amb el ferm compromís de posar ordre i canviar la situació. És alguna cosa que podem fer molt a poc a poc, i és el que estem fent» apunta l’edil d’hisenda, Alejandro García.

Seguint aquesta línia, ara com ara, l’Ajuntament ha tancat i completat tots els pagaments pendents de l’any 2015 i, com explica García «hem efectuat tots els pagaments pendents liquidant totes les ajudes estipulades en convenis, així com beques per un valor total de més de 100 mil euros». D’aquesta quantitat, més de 65 mil són en concepte d’ajudes a grups i associacions locals com a Creu Vermella, Càrites, Nit i Dia, la banda de música, la Junta Major de Cofaries o les AMPAS, entre altres.

D’altra banda, el regidor d’hisenda ha posat de manifest que «les quantitats de les quals parlem, en matèria d’ajudes a grups i associacions locals són grans xifres i suposen grans esforços per al nostre pressupost, tenint en compte la situació de la hisenda, així com les beques i ajudes a l’estudi. No obstant això, fer aquest esforç és una de les nostres prioritats i, malgrat les dificultats, vam seguir apostant per aquestes polítiques socials que reflectim als nostres pressupostos».


231