Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Monòver

La Directora General del IVACE visitarà hui el Polígon Industrial de Monòver

La Directora General del IVACE visitarà hui el Polígon Industrial de Monòver

El dijous, entorn de les 12 hores, està previst que Júlia Company, la Directora General del IVACE, visiti Monòver i el seu polígon en una reunió de treball per establir línies de col•laboració.

NP – 17/05/2017.- La Directora General d’Indústria i Energia i del IVACE, Júlia Company es reunirà demà a Monòver amb el seu alcalde i la resta de l’equip de govern per abordar diferents qüestions que afecten el polígon industrial El Pastoret. El regidor d’ocupació, indústria i desenvolupament econòmic, José Alcaraz ha explicat que “des de fa temps treballem per millorar el nostre polígon industrial. No només volem posar-ho a punt i adequar-ho en aquelles infraestructures que necessita, com la substitució de la xarxa d’aigua que ja està prevista, sinó que també volem que la seva activitat es dinamitzi i que puguem seguir amb l’ampliació que, des de fa molt temps estava prevista però seguia paralitzada”.

Per tot això, segons Alcaraz “contactem amb la Conselleria de Desenvolupament Econòmic i des del IVACE se’ns va traslladar un creixent interès i preocupació per la situació. Per aquest motiu la mateixa Directora General, després d’alguna conversa, es decidís a visitar Monòver i el nostre polígon industrial amb la intenció de poder establir vies de col•laboració”.

Així doncs, està previst que demà, a les 12 hores del migdia, Company es reuneixi a Monòver amb el grup de govern i visiti les instal•lacions del polígon industrial. I s’espera que, després d’aquesta primera presa de contacte “puguem, al costat de la Conselleria, engegar iniciatives i projectes que afavoreixin el desenvolupament de projectes interessants per al nostre polígon El Pastoret” postil•la l’edil.


233