Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
TV INTERCOMARCAL

L’Oratge amb Jordi Payà – Nit – 24/05/17: Temperatures en ascens

L’Oratge amb Jordi Payà – Nit – 24/05/17: Temperatures en ascens

Dilluns notarem com les temperatures tornavem a pujar després del descens que experimentà el mercuri dels termòmetres el cap de setmana. Ahir es mantingueren altes per tot arreu sense arribar als valors de dilluns. Hui tornaran a pujar, i envcara podrien fer-ho més dijous.

Este és el panorama meteorològic que tenim per davant els pròxims dies. Només a la franja litoral i al sud, on el llevant bufa moderat , es soporta millor la calor.

Este matí hem vist alguns núvols baixos a la costa i esta vesprada es formaran nuvolades a les muntanyes de l’interior, però poc més cal esperar d’un oratge que de moment es manté estable per tot arreu.

Demà dijous podriem començar a parlar d’alguna novetat que de moment no serà per a tirar coets, però ja vos avance que els mapes porten un parell de dies volen donar canvis per al final de la setmana i l’inici de la que ve. Fins a migdia tindrem núvols al litoral de la mitad sud de la Comunitat, on fins i tot pdria arribar a caurre alguna gota, i de vesprada es formaran nuclis de tempesta al nord. però segurament la calor continuarà sent la principal protagonista.

Pense que no serà fins diumenge quan les temperatures comencen a baixar, però tant divendres, dissabte com el mateix diumenge les tronades podrien guanyar terreny a bona part de les comarques interiors.

Però encara és massa prompte per parlar d’eixos possibles canvis dels últims dies de maig.

Ho farem els pròxxims dies.

L’ Oratge amb Jordí Payà, Tevap, Nit, 24/05/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.


238