Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Generalitat Valenciana

Puig: El Consell vol tornar la dignitat al valencià perquè siga de veritat una llengua pròpia

Puig: El Consell vol tornar la dignitat al valencià perquè siga de veritat una llengua pròpia

Edició darrere edició, i van 32, Cinema Jove, el festival cinematogràfic de referència de l’Institut Valencià de Cultura de la Generalitat, es converteix en un cresol de les inquietuds de les joves generacions a través de les propostes dels seus directors a concurs. Enguany, la major part dels llargs que conformen la secció oficial situa als seus personatges en cruïlles personals. “En el seu conjunt, la programació diagnostica el present per a, més que donar-li solucions, brindar una radiografia de l’ací i l’ara dels més joves”, ha afirmat el director del festival, Carlos Madrid.

Segons el secretari autonòmic de Cultura, Albert Girona, «hui desvetllem una de les parts importants de l’edició 2017 de Cinema Jove, que en si mateixa enceta una nova etapa del festival i que tracta una temàtica social central amb una tria de títols realment encertada».

La secció oficial de Cinema Jove radiografia la desorientació de la joventut contemporània, Generalitat Valenciana, 01/06/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.


189