Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Beneixama

Sellés, el corredor d´Alcoi aconsegueix la victòria a la V Solana Trail

Sellés

L´any passat va ser la locomotora d´Alcoi, i ara Emili Sellés (Club Marathon Crevillent) vol recuperar sensacions. Va començar a fer-ho este diumenge amb la victòria a la V Solana Trail de Beneixama, que recorda per què l´any passat Sellés va ser el guanyador del Circuit Xitxarra Trail.

El corredor d´Alcoi va ser el més ràpid dels vora 700 participants en fer els 25 km 960+ amb els pasos destacats com punts com El Camí de Rita, el Refugi de Castelló o l´Alt dels Tres Pinets. Bona part del recorregut el va liderar Carlos Pascual (Marathon Crevillent) que a falta de 9 km li treia mig minut a Sellés, però una confusió en el recorregut va fer que el de Cocentaina marxara pel camí de la prova de 15 km.

Això ho va poder aprofitar Sellés que en meta va marcar un temps de 01:50:42, en un pòdium que va estar molt apretat per darrere amb la segona plaça per al corredor de Banyeres de Mariola Joaquín Marti (Trivici Team) amb 01:52:35 i el corredor de la Font de la Figuera Vicente García (La Font Corre) amb 01:52:54.

També amb la bruixola

Sellés recuperar sensacions en muntanya i en el Trail, disciplina que va combinant de forma alterna amb el món de l´Orientació on el passat cap de setmana va guanyar el Campionat Autonòmic d´Orientació de Llarga Distància disputat a Nàquera.

En categoria femenina la victòria va ser per a Carolina Becerra (Atletismo Petrer Running Cid) amb un temps de 02:25:03 per davant d´Eva María Ortuño (Trail Villena) i de María Emilia Alberto (Trivici Team).

El Circuit Xitxarra Trail enceta ara la seua recta final amb la disputa a finals d´octubre de la II Carrera de Muntanya de Bocairent, i ja a novembre el II Trail de les Caves i la cita final al IV Trail and Climb de Cocentaina.